Стега Каиш 5000х25х1мм - Baucentar
Стега Каиш 5000х25х1мм

Стега Каиш 5000х25х1мм

510 ден

Нема на залиха

Шифра: 12А350 Категории

Стега каиш за столарски работи. Има каиш со вкупна работна должина од 5 метри, и ширина на каишот од 25мм. Наменета е за прицврстување на парчиња дрво со лепење при формирање на парчиња мебел, рамки за слики, рамки за платна за цртање и сл. Со неа можете да фиксирате неколку различни парчиња мебел и потоа лесно и брзо да ги прицврстите во крајниот производ. Изработена е од висококвалитетна пластика. Каишот е изработен од висококвалитетно платно.

Бренд

Topex