Сет Насадни Клучеви 36 пар. 1/4” Со Клуч Крцкалка - Baucentar
Сет Насадни Клучеви 36 пар. 1/4” Со Клуч Крцкалка

Сет Насадни Клучеви 36 пар. 1/4” Со Клуч Крцкалка

1428 ден

Нема на залиха

Сет насадни клучеви со прифат од 1/2”. Клучевите се изработени од висококвалитетен челик со што се гарантира долготрајност на алатот. Организирани се во специјално дизајниранa пластична кутија за полесно организирање на клучевите и додатоците. Во сетот има вкупно 36 парчиња од кои 10 се  кратки насадни клучеви со шестоаголен облик со следните димензии: 4мм, 5мм, 5.5мм, 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм, 13мм, а 6 се долги насадни клучеви со 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм и 13мм. Вклучен е и клуч крцкалка со прифат 1/4”, и должина од 150мм. Има и два продолжетоци со должина од 50мм и 100мм, како и битови, адаптери за битови уште десетина други додатоци.

Бренд

Topex