Сад за боја 32х35см - Baucentar
Сад за боја 32х35см

Сад за боја 32х35см

140 ден

Нема на залиха

Сад за боја со димензии 32 х 35 см. Садот е израбoтен од висококвалитетна пластика.

Бренд

Topex