Лепак во стапчиња 11х100мм, 6 пар 60г - Baucentar
Лепак во стапчиња 11х100мм, 6 пар 60г

Лепак во стапчиња 11х100мм, 6 пар 60г

77 ден

Нема на залиха

Лепак во облик на стапчиња за лепење со електричен пиштол. Во пакувањето има 6  парчиња со дијаметар од 11мм и должина од 100мм. Лепакот е транспарентен. Погоден е за користење во домашни услови, како и за професионално лепење, поправки, монтажа на мебел. Спакувано во фолија. Пакувањето има маса од 60 грама.

Бренд

Topex