Лепак во стапчиња 11х250мм, 12 пар 300г - Baucentar
Лепак во стапчиња 11х250мм, 12 пар 300г

Лепак во стапчиња 11х250мм, 12 пар 300г

270 ден

Нема на залиха

Лепак во облик на стапчиња за лепење со електричен пиштол. Во пакувањето има 12 парчиња со дијаметар од 11мм и должина од 250мм. Лепакот е транспарентен. Погоден е за користење во домашни услови, како и за професионално лепење, поправки, монтажа на мебел. Спакувано во фолија. Пакувањето има маса од 300 грама.

Бренд

Topex