Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 20/200W - Baucentar
Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 20/200W

Електричен Пиштол за пластични стапчиња 11.2мм 20/200W

615 ден

Нема на залиха

Електричен пиштол за лепење со пластични стапчиња со отвор на дизната со дијаметар од 11.2 мм. Номиналната моќност му е 20W а максималната моќност е 200 W. Практичен пиштол со удобна рачка од нелизгачки материјал добро лежи на дланката. Телото на пиштолот е непробојно. Дизната на пиштолот има обработен врв за попрецизно нанесување на лепакот.  Дизната има капацитет на проток од 12 g/min. Овој уред е одличен за лепење на парчиња од дрво како на пример за монтажа на мебел или за паркетарски работи. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Topex