Пиштол Краток За Компресор Со Воздух - Baucentar
Пиштол Краток За Компресор Со Воздух

Пиштол Краток За Компресор Со Воздух

230 ден

Нема на залиха

Шифра: 75М401 Категории

Пиштол за компресор со воздух. Изработен е од алуминиум. Максималниот работен притисок му е 12 бари. Има кука за закачување која го олеснува користењето и е многу практична. Може да се користи за дување воздух под висок притисок за чистење на филтри, за разбивање на штетни или отровни гасови, или за забрзано сушење со воздих под притисок. Високиот квалитет и сообразноста со европските стандарди за безбедност е поткрепена со CE сертификат.

Бренд

Topex