Пајсер 400мм ф21х11мм - Baucentar
Пајсер 400мм ф21х11мм

Пајсер 400мм ф21х11мм

265 ден

Нема на залиха

Пајсер е универзална алатка која се користи при реконструкција или реновирање на објекти. Изработен е од висококвалитетна челична легура отпорна на деформации. Вкупната должина на пајсерот е 400мм и има правоаголен пресек со димензии 21мм и 11мм. Сечивото на пајсерот е во форма на шпиц. Едниот крај е овално заоблен, а другиот е свиткан под агол од 100° со што се олеснува пристапот за работа до тешко достапни места.

Бренд

Topex