Пантлика Метална 30м/13мм - Baucentar
Пантлика Метална 30м/13мм

Пантлика Метална 30м/13мм

860 ден

Нема на залиха

Шифра: 28Ц423 Категории

Метална пантлика поставена во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 30 метри, а ширината на лентата е 13мм. Лентата за мерење е изработена од висококвалитетен челик. Пластичното куќиште е изработено од материјал од висококвалитетна пластика комбинирано со материјал против лизгање со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и цврсто лежи во дланката при работа. Куката на крајот на мерната лента овозможува лесно прикачување на лентата и се олеснува мерењето. Системот за намотување има копче за три пати побрзо намотување на пантликата во куќиштетот.

Бренд

Topex