Пантлика Метална 30м/12.5мм - Baucentar
Пантлика Метална 30м/12.5мм

Пантлика Метална 30м/12.5мм

620 ден

Нема на залиха

Шифра: 28Ц413 Категории

Метална пантлика поставена во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 30 метри, а ширината на лентата е 12.5мм. Лентата за мерење е изработена од челик. Пластичното куќиште е изработено од материјал од висококвалитетна пластика со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и цврсто лежи во дланката при работа. Куката на крајот на мерната лента овозможува лесно прикачување на лентата и се олеснува мерењето.

Бренд

Topex