Метро Џебно 7м/25мм - Baucentar
Метро Џебно 7м/25мм

Метро Џебно 7м/25мм

380 ден

Нема на залиха

Шифра: 27Ц387 Категории

Џебно метално метро поставено во пластично куќиште. Вкупната должина на мерната лента е 7 метри, а ширината на лентата е 25мм. Лентата за мерење е изработена од челик. Лентата за мерење е двојно лакирана со што се избегнува бришење на броевите на мерната скала. Има едно копче за закочување на мерната лента. Пластичното куќиште е изработено од два различни материјали од висококвалитетна пластика со што се спречува лизгање при работа и се зголемува безбедноста. Целото куќиште е ергономски дизајнирано и одлично лежи во дланката при работа.

Бренд

Topex