Мастар 200см - Baucentar
Мастар 200см

Мастар 200см

1000 ден

Нема на залиха

Мастар за малтерисување со правоаголен напречен пресек. Наменет е за ѕидарски работи. Вкупната должина на мастарот е 250см. Изработен е од висококвалитетен алуминиум. Дебелината на пресекот на стеснетиот дел изнесува 0.9мм а на спротивниот дел изнесува 17мм. Вкупната висина на мастарот изнесува 100мм.

Бренд

Topex