Мастар 200см со 2 вијали - Baucentar
Мастар 200см со 2 вијали

Мастар 200см со 2 вијали

850 ден

Нема на залиха

Мастар за малтерисување со правоаголен напречен пресек. Наменет е за ѕидарски работи. Вкупната должина на мастарот е 200см. Изработен е од висококвалитетен алуминиум. Благодарение на двете вградени вијали – хоризонтална и вертикална исто така може да се користи и како алатка за нивелирање. Дебелината на пресекот на стеснетиот дел изнесува 0.8мм а на спротивниот дел изнесува 17мм. Вкупната висина на мастарот изнесува 100мм.

Бренд

Topex