Трапезоиден Мастар 150см - Baucentar
Трапезоиден Мастар 150см

Трапезоиден Мастар 150см

655 ден

Нема на залиха

Мастар со закосена ивица со трапезоиден напречен пресек. Наменет е за гипс-картонски работи, особено за израмнување на гипс-картонски површини. Вкупната должина на мастарот е 150см. Изработен е од висококвалитетен алуминиум. Дебелината на пресекот на стеснетиот дел изнесува 0.9мм а на спротивниот дел изнесува 17мм. Вкупната висина на мастарот изнесува 94мм.

Бренд

Topex