Електрична Лемилица 40W - Baucentar
Електрична Лемилица 40W

Електрична Лемилица 40W

530 ден

Нема на залиха

Електричен пиштол за лемење со моќност од 40W. Работи на база на греач. Оперативната температура достигнува до 500°C. Вкупната должина на уредот е 70мм. Дизајниран е за лемење на метални делови со помош на нискотоплива маса. Особено е корисен за спојување на прекрстени делови како на пример автомобилска електрична инсталација, нисконапонски инсталации во згради како и други работи кои бараат висока температура на загревање. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Topex