Електрична Лемилица 150W - Baucentar
Електрична Лемилица 150W

Електрична Лемилица 150W

1690 ден

Има на залиха

1690 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Електричен пиштол за лемење со моќност од 150W. Работи на база на греач. Оперативната температура достигнува до 410°C. Вкупната должина на уредот е 113мм. Дизајниран е за лемење на метални делови со помош на нискотоплива маса. Особено е корисен за спојување на прекрстени делови како на пример автомобилска електрична инсталација, нисконапонски инсталации во згради како и други работи кои бараат висока температура на загревање. Сообразноста со ЕУ стандардите за безбедност е потврдена со CE сертификат.

Бренд

Topex