Крвчиња за дистанцирање плочки 5.0мм 100пар. - Baucentar
Крвчиња за дистанцирање плочки 5.0мм 100пар.

Крвчиња за дистанцирање плочки 5.0мм 100пар.

30 ден

Нема на залиха

Крвчиња за дистанцирање плочки на меѓусебно растојание од 5.0мм. Наменети се за керамичарски работи. Изработени се од квалитетна пластика. Во пакувањето има 100 пар. Спакувани се во најлонско пакување.

Бренд

Topex