Крвчиња за дистанцирање плочки 2.0мм 200пар. - Baucentar
Крвчиња за дистанцирање плочки 2.0мм 200пар.

Крвчиња за дистанцирање плочки 2.0мм 200пар.

30 ден

Нема на залиха

Крвчиња за дистанцирање плочки на меѓусебно растојание од 2.0мм. Наменети се за керамичарски работи. Изработени се од квалитетна пластика. Во пакувањето има 200 пар. Спакувани се во најлонско пакување.

Бренд

Topex