Клуч За Велосипед 680мм 2 клуча - Baucentar
Клуч За Велосипед 680мм 2 клуча

Клуч За Велосипед 680мм 2 клуча

130 ден

Нема на залиха

Шифра: 90У233 Категории

Клуч за заклучување на велосипеди. Сајлата е со дијаметар од 4.5мм и вкупна должина од 680мм. Сајлата е обложена со пластичен материјал со црна боја. Во пакувањето следуваат и два клуча.

Бренд

Topex