Комбинирани Клешти 160мм за напон до 1000V - Baucentar
Комбинирани Клешти 160мм за напон до 1000V

Комбинирани Клешти 160мм за напон до 1000V

470 ден

Нема на залиха

Шифра: 32Д510 Категории

Комбинирани клешти за универзална намена. Вкупната должина на клештите е 160мм. Дизајнирани се за работење со проводници или метални делови кои се под напон од 1000V. Изработени се од зајакнат челик и дополнително сечивото е индукциски зајакнато. Со тоа се овозможува ефикасно сечење и обликување на цврсти жици. Рачките на клештите се ергономски дизајнирани. Обложени се со нелизгачки материјал со што се спречува лизгањето и се зголемува удобноста при користењето. Клештите имаат и пружина помеѓу рачките со што се обезбедува отворање на рачките при работа.

Бренд

Topex