Кајли за нивелирање плочки 35мм 50пар. - Baucentar
Кајли за нивелирање плочки 35мм 50пар.

Кајли за нивелирање плочки 35мм 50пар.

30 ден

Нема на залиха

Кајли за  нивелирање плочки. Работната ширина на кајлите изнесува 35мм. Наменети се за керамичарски работи. Изработени се од квалитетна пластика. Во пакувањето има 50 пар. Спакувани се во најлонско пакување.

Бренд

Topex