Кајли за нивелирање плочки 28мм 100пар. - Baucentar
Кајли за нивелирање плочки 28мм 100пар.

Кајли за нивелирање плочки 28мм 100пар.

30 ден

Нема на залиха

Кајли за  нивелирање плочки. Работната ширина на кајлите изнесува 28мм. Наменети се за керамичарски работи. Изработени се од квалитетна пластика. Во пакувањето има 100 пар. Спакувани се во најлонско пакување.

Бренд

Topex