Калај во жица 60% SW26B 100г 1.0мм - Baucentar
Калај во жица 60% SW26B 100г 1.0мм

Калај во жица 60% SW26B 100г 1.0мм

585 ден

Има на залиха

585 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Калај наменет за лемење во облик на жица со дијаметар од 1.0мм. Намотана е на пластично тркало и има вкупна маса од 100 грама. Жицата во својот состав содржи 40% олово, 60% калај и содржи и SW26B флукс. Овој флукс е отпорен на кородирање и се користи електронички и електрични лемења и калаисување. Идеален е за мали поправки во домаќинството. Калајот најмногу е наменет за користење во електронската индустрија за производство на стандардни електронски уреди, како и  калаисување на предмети од метал, од метал и олово, од кадмиум, од цинк или од сребро.

Бренд

Topex