Бургија за метал HSS 9.0х82мм х 5 пар. - Baucentar
Бургија за метал HSS 9.0х82мм х 5 пар.

Бургија за метал HSS 9.0х82мм х 5 пар.

200 ден

Нема на залиха

Бургија за метал HSS со пречник од 9.0 мм. Работниот дел од бургијата е 82мм. Изработена е од челична легура. Аголот на сечивото од 118° степени овозможува лесно дупчење без претходно пунктирање. Спакувано во блистер пакување. Изработена е според стандардот DIN338. Во кутијата има 5 парчиња.

Бренд

Topex