Бургија за метал HSS 5.5х61мм х 10 пар. - Baucentar
Бургија за метал HSS 5.5х61мм х 10 пар.

Бургија за метал HSS 5.5х61мм х 10 пар.

150 ден

Нема на залиха

Бургија за метал HSS со пречник од 5.5 мм. Работниот дел од бургијата е 61мм. Изработена е од челична легура. Аголот на сечивото од 118° степени овозможува лесно дупчење без претходно пунктирање. Спакувано во блистер пакување. Изработена е според стандардот DIN338. Во кутијата има 10 парчиња.

Бренд

Topex