Телескопски ножици за сечење гранки 700-1000мм - Baucentar
Телескопски ножици за сечење гранки 700-1000мм

Телескопски ножици за сечење гранки 700-1000мм

1250 ден

Нема на залиха

Градинарски ножици за сечење гранки со променлива должина од 700 до 1000 мм. Главната намена им е за сечење тенки и дебели гранки. Наменети се за сечење на гранки со дијаметар до 35 мм. Сечивото е долго 96 мм и е прекриено со тефлон за поголема трајност. Ергономски дизајнираната рачка прекриена со гума овозможува поголема удобност при користење. Телескопските рачки на ножиците го зголемуваат опсегот на сечење и ја намалуваат потребната снага за сечење.

Бренд

Verto