Телескопски ножици за сечење гранки 670-970мм - Baucentar
Телескопски ножици за сечење гранки 670-970мм

Телескопски ножици за сечење гранки 670-970мм

1268 ден

Нема на залиха

Градинарски ножици за сечење гранки и со променлива должина од 670 до 970 мм. Главната намена им е за сечење тенки и дебели гранки. Наменети се за сечење на гранки со дијаметар до 45 мм. Сечивото е долго 90 мм и е прекриено со тефлон за поголема трајност. Дополнителна предност е вградениот запчаник кој за 20% ја намалува потребната снага за сечење. Ергономски дизајнираната рачка прекриена со гума овозможува поголема удобност при користење. Телескопските рачки на ножиците го зголемуваат доменот на сечење и ја намалуваат потребната снага за сечење.

Бренд

Verto