Стоп спојка за црево (3/4”) - Baucentar
Стоп спојка за црево (3/4”)

Стоп спојка за црево (3/4”)

45 ден

Има на залиха

45 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Стоп спојка за црево со пречник од 19мм (3/4″) која овозможува сопирање на протокот на водата без да се исклучи доводот на водата. Оваа стоп спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto