Стоп спојка за црево (3/4”) со гумена облога - Baucentar
Стоп спојка за црево (3/4”) со гумена облога

Стоп спојка за црево (3/4”) со гумена облога

115 ден

Има на залиха

115 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Стоп спојка за црево со пречник од 19мм (3/4″) која овозможува сопирање на протокот на водата без да се исклучи доводот на водата. Оваа стоп спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период. Комбинацијата со гумена облога овозможува полесно ракување со спојката без лизгање.

Бренд

Verto