Стоп спојка за црево (1/2”) - Baucentar
Стоп спојка за црево (1/2”)

Стоп спојка за црево (1/2”)

52 ден

Нема на залиха

Стоп спојка за црево со пречник од 13мм (1/2″) која овозможува сопирање на протокот на водата без да се исклучи доводот на водата. Оваа стоп спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto