Стоп спојка за црево (1/2” ”-5/8”) со гумена облога - Baucentar
Стоп спојка за црево (1/2” ”-5/8”) со гумена облога

Стоп спојка за црево (1/2” ”-5/8”) со гумена облога

110 ден

Има на залиха

110 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Стоп спојка за црево со пречник од 13мм (1/2″-5/8”) која овозможува сопирање на протокот на водата без да се исклучи доводот на водата. Оваа стоп спојка е изработена од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период. Комбинацијата со гумена облога овозможува полесно ракување со спојката без лизгање.

Бренд

Verto