Статична осцилирачка прскалка до 418м2 - Baucentar
Статична осцилирачка прскалка до 418м2

Статична осцилирачка прскалка до 418м2

1134 ден

Нема на залиха

Статична осцилирачка прскалка за наводнување на површини до 418 метри квадратни. Прскалката има 18 дизни за директно прскање на водата која се распрскува на површина со правоаголен облик. Прскалката има и механизам за подесување на опсегот на прскање. Предност на оваа осцилирачка прскалка е што има и механизам за подесување на дијаметарот на дизните за прскање на млазот. Конекторот може да се користи за црева со пречник од 13мм (1/2″) до 19мм (3/2″). Изработена е од трајна квалитетна пластика отпорна на кршење и на оштетувања за да прскалката функционира беспрекорно за многу долг период. Со прскалката следува и игла за отпушување на дизните.

Бренд

Verto