Статична осцилирачка прскалка до 378м2

Статична осцилирачка прскалка до 378м2

702 ден

Нема на залиха

Статична осцилирачка прскалка за наводнување на површини до 378 метри квадратни. Прскалката има 16 дизни за директно прскање на водата која се распрскува на површина со правоаголен облик. Прскалката има и механизам за подесување на опсегот на прскање.

Конекторот може да се користи за црева со пречник од 13мм (1/2″) до 19мм (3/2″). Изработена е од трајна квалитетна пластика отпорна на кршење и на оштетувања за да прскалката функционира беспрекорно за многу долг период. Со прскалката следува и игла за отпушување на дизните.

Бренд

Verto