Статична осцилирачка прскалка до 336м2

Статична осцилирачка прскалка до 336м2

603 ден

Нема на залиха

Статична осцилирачка прскалка за наводнување на површини до 336 метри квадратни. Прскалката има 16 дизни за директно прскање на водата која се распрскува на површина со правоаголен облик. Прскалката има и механизам за подесување на опсегот на прскање. Изработена е од трајна квалитетна пластика отпорна на кршење и на оштетувања за да прскалката функционира беспрекорно за многу долг период. Со прскалката следува и игла за отпушување на дизните.

Бренд

Verto