Статична моталка за црево

Статична моталка за црево

990 ден

Нема на залиха

Статична моталка за црево, наменета е за држење, складирање или носење на црево за наводнување. Моталката може да собере црево со пречник од 13мм (1/2″) и должина од 45 метри, или црево со пречник од (5/8″) и должина од 35 метри или црево со пречник од 19мм (1/2″) и должина од 15 метри. Изработена е од трајна квалитетна пластика отпорна на кршење и на оштетувања за да прскалката функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto