Спојка со временски прекинувач - Baucentar
Спојка со временски прекинувач

Спојка со временски прекинувач

390 ден

Има на залиха

390 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Спојка со временски прекинувач може да се користи за црева со пречник од 13мм (1/2″) или 19мм (3/4″). Овозможува временско ограничување на текот на водата. Спојката за ограничување на времето може да се заврти во било кој правец без ризик за оштетување на механизмот. Рачно може да се подеси временско ограничување на протокот до максимум 120  минути. Оваа спојка може да се поврзе на чешми со пречник од 19мм (3/4″). Изработена е од висококвалитетна пластика за да спојката функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto