Сет бургии за бетон 5 пар. - Baucentar
Сет бургии за бетон 5 пар.

Сет бургии за бетон 5 пар.

150 ден

Нема на залиха

Сет бургии за бетон од 5 парчиња со пречник од 4, 5, 6, 8 и 10 мм. Оплеменети со карбид во зрнца за зголемена отпорност на високи температури. Резбата на врвот на бургијата го намалува отпорот при дупчење. Спакувано во пластична кутија.

Бренд

Verto