Сет Акумулаторски Одвртувачи ГСР 120 + ГДР 120 ЛИ 2х2Ah Полнач - Baucentar
Сет Акумулаторски Одвртувачи ГСР 120 + ГДР 120 ЛИ 2х2Ah Полнач

Сет Акумулаторски Одвртувачи ГСР 120 + ГДР 120 ЛИ 2х2Ah Полнач

9352 ден

Нема на залиха

Професионален сет кој се состои од следните производи:

Акумулаторска дупчалка -одвртувач ГСР 120-ЛИ

Алкумулаторски Ударен Одвртувач ГДР 120-ЛИ

2 x батерии ГБА 12V 2.0Ah

Полнач ГАЛ 1210 ЦВ

Сместени во куфер

Бренд

Bosch