Секира со дрвена рачка 600гр - Baucentar
Секира со дрвена рачка 600гр

Секира со дрвена рачка 600гр

403 ден

Има на залиха

403 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Секирата со дрвена рачка е разновидна алатка со широка примена. Воглавном е наменета за користење за градинарски или домашни потреби. Еластичната глава на секирата е изработена од висококвалитетен челик, значително зајакнат и е отпорен на пукање при удар. Сечивото ја задржува својата острина подолг период. Рачката е изработена од цврсто буково дрво со голема отпорност на кршење. Рачката е профилирана е за да се припие на дланката при држење. Премазот од лак на рачката ја заштитува рачката од впивање влага.

Бренд

Verto