Секира со дрвена рачка 1600гр - Baucentar
Секира со дрвена рачка 1600гр

Секира со дрвена рачка 1600гр

910 ден

Нема на залиха

Секирата со дрвена рачка е разновидна алатка со широка примена. Воглавном е наменета за користење за градинарски или домашни потреби. Еластичната глава на секирата е изработена од висококвалитетен челик, внимателно зајакнат и е отпорен на пукање при удар. Сечивото ја задржува својата острина подолг период. Рачката е изработена од цврсто буково дрво со голема отпорност на кршење. Рачката е профилирана е за да се припие на дланката при држење. Премазот од лак на рачката ја заштитува рачката од впивање влага.

Бренд

Topex