Црево за наводнување Quatroflex Top 3/4“ 25м 35 бари - Baucentar
Црево за наводнување Quatroflex Top 3/4“ 25м 35 бари

Црево за наводнување Quatroflex Top 3/4“ 25м 35 бари

2939 ден

Нема на залиха

Ова црево се одликува со дијагонално зајакнување на обвивката од 24 слоја на влакна со што цревото е отпорно на екстремно висок притисок и е отпорно на деформирање. Се одликува со многу голема флексибилност. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C.

Извонредно лесно се ракува. Лесно се забележува оддалеку поради сјајната црвена боја. Ова црево е наменето за постојано користење и за многу обемни зафати со наводнување. Препорачано е да се користи за наводнување на јавни површини и спортски терени, а може да се користи и за хоби намена.

Бренд

Rehau