Црево за наводнување 3/4 25м 20бари Eco - Baucentar
Црево за наводнување 3/4 25м 20бари Eco

Црево за наводнување 3/4 25м 20бари Eco

1095 ден

Нема на залиха

Ова црево се одликува со голема отпорност на притисок поради дијагоналното зајакнување на обвивката на цревото. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C. Лесно се ракува. Наменето е за нормален интензитет на користење и за не многу обемни зафати со наводнување. Препорачано е да се користи за хоби намена со повремено користење.

Бренд

Rehau