Црево за наводнување Proline Gelb 1/2“ 30м 30 бари

Црево за наводнување Proline Gelb 1/2“ 30м 30 бари

1620 ден

Нема на залиха

Шифра: 097656-600 Категории

Ова црево се одликува со голема флексибилност. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C. Лесно се ракува. Наменето е за почесто користење и за средно-обемни зафати со наводнување. Препорачано е да се користи за хоби намена или за домашни градини и дворови. Идеално е за користење во комбинација со моталка за црево.