Разделник за црево со пречник 19мм

Разделник за црево со пречник 19мм

239 ден

Нема на залиха

Разделник за спојување на повеќе црева за наводнување со пречник од 19 мм (3/4″). Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи за наводнување.

Бренд

Rehau