Моталка кутија со црево 15м комплeт - Baucentar
Моталка кутија со црево 15м комплeт

Моталка кутија со црево 15м комплeт

6299 ден

Има на залиха

6299 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Оваа моталка овозможува побрзо, полесно и почисто корситење на цревото за наводнување. Интегрираната технологија на автоматска моталка за црево овозможува цревото едноставно да се извлече до потребната должина и со нежно повторно повлекување се активира механизмот за заклучување. Откако ќе завршите со наводнување, едноставно го повлекувате цревото и моталката автоматски започнува да го намотува цревото назад. Оваа моталка многу лесно можете да ја монтирате на ѕид со специјалните држачи за таа намена. Така закачена потоа може да се ротира во опсег од 180° со што се овозможува лесно користење во било кој правец. Рачката која е поставена на автоматската моталка се користи за полесен транспорт на моталката, пред започнување на зимската сезона.

Во оваа моталка е вклучено градинарско црево за наводнување со пречник од 13 мм (1/2″), со максимален притисок од 30 bar на температура од 20 °C, со должина од 15 метри, 1.5 метар долго црево за поврзување на цревото, дополнителни спојки, додатоци за прицврстување на ѕидот, детално упатство за користење.

Бренд

Rehau