Ревизионен Отвор Пластичен 150х200мм - Baucentar
Ревизионен Отвор Пластичен 150х200мм

Ревизионен Отвор Пластичен 150х200мм

170 ден

Нема на залиха

Ревизонен отвор наменет за монтажа при секакви услови на градба. Целокупниот производ е изработен од ПВЦ.

Димензии: 150х200мм

Боја: Бела