Рачна Пумпа Со Прскалка 2 литри

Рачна Пумпа Со Прскалка 2 литри

285 ден

Нема на залиха

Шифра: 15Г503 Категории

Рачна пумпа со прскалка и со резервоар. Резервоарот за вода има капацитет од 2 литри. Има вградено копче за подолготрајно задржување на млазот со што се олеснува користењето на пумпата. На горната страна има рачка за зголемување на притисокот во резервоарот. Работниот притисок е 2 бари, а максималниот притисок кој може да се развие во садот е 2.5 бари. Рачката на прскалката е со ергономски дизајн за поголем комфор при користењето. Не се лизга и практична е за користење. Оваа пумпа може да се користи за широк опсег на температури, од 0 до 45℃