Рачна Пумпа Со Прскалка 1.5 литри - Baucentar
Рачна Пумпа Со Прскалка 1.5 литри

Рачна Пумпа Со Прскалка 1.5 литри

288 ден

Нема на залиха

Рачна пумпа со прскалка и со резервоар. Резервоарот за вода има капацитет од 1.5 литри. Има вградено копче за подолготрајно задржување на млазот со што се олеснува користењето на пумпата. На горната страна има рачка за зголемување на притисокот во резервоарот. Работниот притисок е 2 бари, а максималниот притисок кој може да се развие во садот е 2.5 бари. Рачката на прскалката е со ергономски дизајн за поголем комфор при користењето. Не се лизга и практична е за користење. Оваа пумпа може да се користи за широк опсег на температури, од 0 до 45℃

Бренд

Verto