Рачна Прскалка со 8 видови прскање со сет спојки (1/2”) - Baucentar
Рачна Прскалка со 8 видови прскање со сет спојки (1/2”)

Рачна Прскалка со 8 видови прскање со сет спојки (1/2”)

305 ден

Има на залиха

305 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Овој сет содржи рачна прскалка за вода со 8 различни видови прскање. Прскалката има вградено копче за стопирање на млазот со палецот или за регулација на силината на млазот. На предната страна јасно се означени различните видови на прскање кои може да се изберат. Рачката на прскалката е обложена со гума и е со ергономски дизајн. Не се лизга и практична е за користење. Во сетот се вклучени и: двојна спојка за црево (13мм 1/2″), стоп спојка за црево (13мм 1/2″) и спојка за чешма (13мм 1/2″). Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување  (1/2″ – 3/4″).

Бренд

Verto