Рачна прскалка со 8 видови прскање и контрола со палец - Baucentar
Рачна прскалка со 8 видови прскање и контрола со палец

Рачна прскалка со 8 видови прскање и контрола со палец

295 ден

Нема на залиха

Рачна прскалка за вода со 8 различни видови прскање. Има вградено копче за стопирање на млазот со палецот или за регулација на силината на млазот. На предната страна јасно се означени различните видови на прскање кои може да се изберат. Рачката на прскалката е обложена со гума и е со ергономски дизајн. Не се лизга и практична е за користење. Лесно може да се поврзе со сите комерцијални полимерни системи и стандардни црева за наводнување  (1/2″ – 3/4″).

Бренд

Verto